EUROPA

ALLE DEALS IN HET CONTINENT EUROPA!

8 DAGEN NAAR KRETA IN APRIL!

Griekenland

Enjoy

Kreta is het grootste Griekse eiland. Er zijn vele mooie resorts op dit eiland. Geweldige stranden en alleen maar lekker weer. Een geweldig eiland in de Atlantische oceaan. Geniet van de mooie witte stranden en van het lekker weertje. Dit is het eiland voor jou om lekker bruin te worden! Geniet van de eindeloze witte stranden, hoge kliffen en van het mooie natuur. Let op: Deze deal geldt op basis van 2 personen.

BOEK NU!

GA IN MEI 8 DAGEN NAAR HET MOOIE ZAKYNTHOS IN GRIEKENLAND

Griekenland

Chill

Zakynthos is een geweldig eiland in de ionische zee! Er zijn vele mooie resorts op dit zuidelijke eiland. Geweldige stranden en alleen maar lekker weer. Een geweldig eiland in de Atlantische oceaan. Het is de op twee na grootste eiland van het archipel. Geniet van de mooie witte stranden en van het lekker weertje. Dit is het eiland voor jou om lekker bruin te worden! Geniet van de grillige westkust, hoge kliffen en onbereikbare verlaten stranden. Let op: Deze deal geldt op basis van 2 personen.

MEER INFO

KRIJG EEN BRUINE TINT OP FUERTEVENTURA

Spanje

Relax

Een geweldig eiland in de Atlantische oceaan. Het is de op twee na grootste eiland van het archipel. Geniet van de mooie witte stranden en van het lekker weertje. Dit is het eiland voor jou om lekker bruin te worden deze zomer! Let op: Deze deal geldt op basis van 2 personen.

MEER INFO

LASTMINUTE! VOORJAARSVAKANTIE NAAR ALANYA

Turkije

Relax

Alanya ligt aan de Turkse Rivièra en is een van de drukst bezochte badplaatsen van Turkije. Geniet van de zon en kom lekker met een kleurtje terug. Boek nu meteen. WEG=WEG

BOEK NU